Over ons
Bodyformer
*Lymfedrainage
*Lichaamsversteviging
*Pijnbestrijding
Aloë Vera
Diplan
Tips & Prijzen
Bodyformer M+ voor: Lymfedrainage en cellulitisbestrijding

Bijzonder is bijvoorbeeld deze speciaal ontworpen lymfedrainage en cellulitisbehandeling.
Door hoge, automatisch wisselende frequenties en de pompreactie in het lichaam worden afvalstoffen door de lymfe afgevoerd.
Bovendien zorgen de hoge frequenties ervoor dat aan de oppervlakte liggende spieren gestimuleerd worden: dit draagt bij aan vermindering van cellulitis.


De gefaseerde Bodyformer M+techniek van ontgiften, pompen en ontspannen is speciaal ontworpen om maximale resultaten te behalen bij het behandelen van cellulitis en de lymfevaten.

Reeds na drie weken zijn de resultaten duidelijk waarneembaar: u bent centimeters kwijt, precies op die plaatsen waar u dat wilt.

Dus ja! Het is dus mogelijk om in een relatief korte tijd een beter figuur te krijgen.

*********************************************************

Oorzaken van cellulitis:
Hormonen
Cellulite wordt meestal gevormd tijdens perioden van hormonale verandering zoals de puberteit, zwangerschap, de overgang, het premenstrueel syndroom en de eerste maanden dat de pil wordt genomen. Hormonen regelen onder andere de veranderingen in de bloedcirculatie, de lymfatische afvoer, vet and bindweefsel. Deze factoren spelen allemaal een rol bij de vorming van Cellulite.

Levensstijl
Cellulite vormt zich door een reeks complexe veranderingen in het lichaam in de eerste vetlaag net onder de huid, ondanks veel bewegen of het volgen van een gebalanceerd dieet. Echter, het ontbreken van een gezonde levensstijl en een goed dieet, de toename van lichaamsgewicht en het te weinig drinken van water, kunnen de uiting van Cellulite op het lichaam wel verergeren.

Leeftijd
Als men ouder wordt neemt de dikte en kracht van het bindweefsel van de huid af. De Cellulite die er misschien al is wordt hierdoor steeds beter zichtbaar naarmate men ouder wordt.

Erfelijkheid
Erfelijke factoren kunnen er ook voor zorgen dat vetcellen in het onderhuids vetweefsel groeien en Cellulite zich vormt.
Nieuwtjes

Over ons Bodyformer Aloë Vera Diplan Tips
© 1-12-2006 BodyVorm